Over ons

Portret Jaap Bijl

Jaap Bijl

Als belastingadviseur houd ik me binnen B4Finance vooral bezig met de advisering van ondernemers in brede zin.

Ik vind het mooi als ondernemers en hun bedrijven groeien en bloeien en draag daar graag aan bij.

Portret Willy Bleijenberg

Willy Blijenberg

Mijn naam is Willy Blijenberg. Ik vind het leuk om de financiële administratie van klanten tot in de puntjes te verzorgen. Ik verwerk administraties in onder andere Twinfield en Basecone, en zorg ervoor dat alle boekingen correct zijn verwerkt.

Het is een uitdaging om alle cijfers continu bij te werken, zodat u als klant altijd een up to date overzicht heeft van uw financiële situatie.

Portret Jos Bijl

Jos Bijl

Ik ben Jos Bijl en houd me vanuit B4Finance bezig met het optimaal en efficiënt inregelen van nieuwe en bestaande administraties van onze klanten. 

Dit doe ik door maximaal gebruik te maken van innovatieve en slimme digitale toepassingen. Daarmee help ik ondernemers en bedrijven om hun financiën en sturingsinformatie eenvoudig en actueel te maken, zodat zij zich vol kunnen richten op hun dienstverlening.

Portret Jessy Bijl

Jessy Bijl

Ik ben Jessy Bijl en houd mij vanuit B4Finance bezig met diverse administratieve werkzaamheden. Voor mij zit de uitdaging in het maximaal ontzorgen van de klant op het gebied van de financiële administratie.

Ik maak dit graag zo efficiënt en helder mogelijk waardoor de klant zich kan focussen op waar voor hem of haar de energie vrij komt op zakelijk gebied. Met de juiste sturingsinformatie en een up to date inzicht kan de klant zich focussen op het toevoegen van waarde binnen de onderneming.